Pagina's

dinsdag 25 maart 2014

No luck with the truck.


Halifax, Nova Scotia.


Zondag late namiddag aangezet voor een ritje van goed drie uren naar Dartmouth NS en pas vijftien uren na aankomst van in de vlakbijgelegen haven van Halifax een lading papierafval tot onze Moncton yard teruggevoerd. Daar opnieuw dertien uren vergeefs op werk gewacht en dan maar via Atlantic Bear's truckwash naar de Volvo gebold voor de jaarlijkse inspectie (= MVI). En wat ze daar allemaal weer afgekeurd hebben... ongelofeloos!

Papierrecyclage
Intussen liep er natuurlijk een satellietbericht binnen : Een lege trailer naar Saint John NB brengen om van daaruit met stukgoed naar onze R+L vrienden in Manchester NH te bollen (maar dat zat er dapper niet meer in...).
Master dispatcher Luc regelt dat Dani me dan maar komt ophalen en gelijk doorvoert tot bij zijn boekhoudster.
Ben dus nu @ the farm, wachtend tot Black Volvet morgen klaar is.
Zo een dag in maart, waarvan Charles Dickens me ooit zei : De zon schijnt warm en de wind blaast koud. t'Is zomer in't licht en winter in de schaduw.
Anderzijds wordt morgenvroeg de hevigste storm voor deze winter verwacht. Komende van over "de eilanden" met rukwinden tot 100 km/u en gerust 40 cm sneeuw in zijn gevolg, en dit gedurende twee dagen!

Wie dacht er hier dat het spoedig lente zou gaan worden?? Doh!

Trekker en truck zijn haast even lang.