Pagina's

woensdag 5 maart 2014

Woensdag, Le Victorin...




Op amper enkele kilometers van de plaats waar ik gisteren geladen heb verblijf ik nu op de vijfde verdieping van een Villegia Hotel. Gelukkig ben je hier rapper boven dan het klinkt want op dit continent is de eerste verdieping gelijk met wat wij in de lage landen als gelijkvloers kennen.

Black Volvet staat dus opnieuw voor dure herstellingen in een kleine Volvo shop en is voorzeker vijf dagen werkonbekwaam!
Het binnenste van twee linker wiellagers ligt deels in gruizelementen en is deels om de as gesmolten. Ik vroeg maandag nog of er geen olie toegevoegd moest worden aan het differentieel, na de herstelling, maar dat was volgens de depanneur niet nodig. Ben dus al bij al nog redelijk ver geraakt en heb vooral veel geluk gehad.


Woensdagochtend = zoeken naar nieuwe onderdelen en zien uit te maken wie voor al deze kosten aansprakelijk gesteld kan worden.
Had de eerste depannage uitgevoerd kunnen worden in een Volvo shop dan was dees meer dan waarschijnlijk nooit gebeurd (maar ik mocht maandag de BRA yard niet meer verlaten...)!

Een mooie rit eindigt nog in mineur, ofte... reset in Victoriaville, Quebec.