Pagina's

zondag 23 maart 2014

Aangenaam...



Lente in Grand Falls, NB.


Na een weekje kutwerk ben ik weer even @ the farm. Behalve Nancy en Luc is ook driver Valere nog voor een dag aanwezig. Zaterdagnoen even snel naar de Farmers Market om wat lokale produkten en aansluitend Luc's Volvo uit de shop gaan halen (heeft eveneens serieus wat aanhoudende problemen gekend, deze winter!). Na enige weken van huis vraagt Black Volvet ook om wat aandacht. Zo vliegt er een en ander uit de cabine doch van Valere erf ik dan weer spullen die er in mogen (en zeggen dat die Canadezen haast NIKS mee sleuren...)

Val, Luc + Cap' en ik.

Later die namiddag begint het voor de verandering te sneeuwen. Volgens insiders duurt het nu echt niet lang meer voor het euh zomer wordt. Tussen haakjes : lente was hier dit jaar enkel een dag op de kalender. Doh!
's Avonds maken we tijd om samen lekker en vooral veel te gaan Chinezen (ze komen daar al bang als ze de Honda de parking zien opdraaien...).

Weinig volk = veeeel eten!

Vanaf zondagmiddag zijn Luc en ikzelf opnieuw stand by voor Dag & Kloss' Travel Centers. Valere die is voor dag en dauw letterlijk gaan vliegen, richting Far West, op zoek naar een nieuw avontuur. Even tijd dus om wat papierwerk (belastingen) klaar te maken voor de boekhoudster want naar goede gewoonte worden Luc en ik straks toch weer de donkere nacht in gestuurd.


Zwarte Pete kreeg intussen een Moose bumper aangemeten.