Pagina's

dinsdag 4 december 2012

Het kriebelt...


Alles komt terecht.

Had RSZ en Dimona ingeschakeld om mijn hardwerkend verleden na te gaan met als gevolg dat de RVA dan toch die broodnodige loopbaanonderbreking goedkeurde.
Schikkingen zijn getroffen om TV en internet af te sluiten. Meterstanden van gas en electriciteit zijn doorgespeeld.

Taxis Verts, de Luc in z’n groene Volvo VN780, kachelt al in de goeie richting, ergens tussen Windsor in Connecticut en Brampton in Ontario. De luchthaven “Toronto Pearson Int.” ligt vlakbij Brampton. Na de nodige formaliteiten (lees : werkvergunning regelen) gaat de eerste trip met mijn mentor o.a. via Woodstock in New Brunswick (op de koffie bij m’n nieuwe werkgever) naar Moncton NB, waar ik “logeer” als er niet gereden wordt. Da’s op zich al een rit van zo’n 1500 km.

Eens ter plaatse wordt het gezellig druk : medische testen, rijopleiding (theorie en praktijk) met tussendoor het regelen van een social security number, een bankaccount, shopping (laptop, warme kleren, GSM, ...), enzovoort enzoverder.
Eerst maar hopen dat ze die ouwe DC-6 (mét buiten WC) nog aan de waggel kunnen houden. Zal zelf de ruitensproeierreservoir wel bijvullen en rap een stoplampke vervangen. LoL

Laat maar komen !    ;-)