Pagina's

zondag 28 september 2014

Indian summer in Saint Alphonse Rodriguez, QC.


Enkele vrije herfstdagen doorgebracht in de prachtige streek van Lanaudiere... Mooi geregeld door m'n Travel Agency! Tevens uitzonderlijk warm weer en vooral  heel aangenaam gezelschap.
Vanaf dag 1 letterlijk in de watten gelegd : de voorafgaande paar nachten zakte de temperatuur rond het viespunt en dus had Katty mij alvast een flanellen dekbedovertrek geregeld. Het angstzweet brak me al uit...   ;-)



Op visite bij JP en Tinne.

Bij Rik en Katty.

Les Automobiles de Rik...
Lac Pierre.


Alle paddestoelen zijn eetbaar. Sommige maar 1 keer...

Even GEEN muggen !



De organisatoren van Samedis Soirs Cruz Nite houden hun jaarlijks treffen "Louis Bourgeois Exhibition" bij de Chutes de Rawdon, op een 20 minuutjes bollen vanaf Saint Alphonse, dus Rik en ik daar heen met de Fourgonette en de Samurai. De eerste tweehonderd voertuigen ontvingen alvast een gedenksteen dash-plate, yehaa!  Les automobiles de Rik trokken nogal wat aandacht tussen de vele muscle cars! Na de noen kwam Katty langs, goed voorzien van eten en drinken. Gelukkig want de omroeper van dienst had net gemeld dat hun negenhonderd Hotdogs OP waren. Enkel Ble d'Inde (lees: Spaansche terf) was nog verkrijgbaar...  En de pret kon niet meer op toen ook nog bleek dat Rik de half & half winnaar was!








Galaxy XL












Swift, bi-turbo + 4 wheel steering !

Katty & Rik.





Optreden van The Lefties.













Ter zelfder tijd hielden ze bij Auberge Le Cheval Bleu hun tiende Party D'huitres. Er was daar trouwens volk uit Halle en Ternat aanwezig en er werd naar goede gewoonte nogal wat ambians gemaakt ook !
Tja... een mens moet al eens keuzes maken in het leven...

27 graden herfst?

Vermoeiend weekend zeker?


Komen eten!!

Ieder om beurt haalt zijn noot op..





Op dit eigenste ogenblik staat Back Volvet alweer strategisch opgesteld in onze MTL yard om maandagochtend opnieuw aan de slag te gaan. Ik kruip alvast in the bunk, met zonverbrande armen en benen. Dat belooft...


Blogbezoekers kunnen plankzeilen naar :
https://www.youtube.com/watch?v=UxSgs2hjQ9I
http://www.lechevalbleu.com/nederlands/
https://www.facebook.com/pages/Les-Automobiles-de-Rik/802078716481871?fref=ts