Pagina's

maandag 22 september 2014

Sprokkels part 3.



Nova Scotia

Na de noen weer aangepikt (tweede klant in reefer van gisteren...) en rustig richting oosten gebold. Ik kon zelfs langs "de 4" of noem het de toeristische route door Nova Scotia rijden.
Black Volvet zag het weer allemaal goed zitten, na haar onderhoudsbeurt. Als het goed is is ze ook binnenkort van mij verlost : onze twee "Zwarte Pete'n" gaan er uit voor nieuw materiaal.


Eigen shop.


Nog meer goed nieuws!

De aardappeloogst lijkt meer dan geslaagd (veel en dikke patatten per vierkante meter!) waardoor McCain weer volop fritjes kan gaan snijden, en wij die de komende maanden met onze trucks voor opslag naar vrieshuizen mogen voeren. Alleen maar hopen dat het in de volgende weken niet overvloedig gaat regenen, waardoor er niet gerooid kan worden...


Kantoor en winkel.

Klanten vinden stilaan hun weg naar ons' nieuwe optrekje "Exellent Detailing" waar ook "Atlantic Bear Transport" een onderkomen vindt. Naast truckwash en trailer wash-out, oppoetsen van alu onderdelen kan men er ook terecht voor onderhoud en MVI keuring van trucks.


Nieuwe Transcanada Hwy.


Het toverwerk werpt vruchten af. Het hoeft ook niet altijd tegen te zitten. Kreeg soms dat gevoel van, tijdens de afdaling van een bergriviertje de peddel te verliezen, gezeten in een kartonnen kano welke in brand staat... Je kent dat allemaal wel, toch?
Heb de voorbije dagen flink wat mijlen bijeen gereden en ben dus dringend aan wat rust toe. Nu is de kunst natuurlijk om van uit dit uiterste oosten rendabel werk te vinden om snel die goed 1500 KM tot bij de vrienden in Lanaudiere QC te overbruggen.
En wie weet geraakt Master Luc daar ook nog tegen komend weekend, van uit zuidelijk Ohio...


Quebec




We zien het wel, en voor de rest... Red de wereld, de enige planeet met chocolade!