Pagina's

dinsdag 2 september 2014

Destination Laredo, TX


Vorige vrijdagmiddag, met het laatste zomerse lang Labour Weekend in zicht bleek ik plots weer heel belangrijk voor de dames Paige (US Dispatch) en Joan (Western Dispatch) en goed zes uren later rij ik van de dam met een Dry Van vol lege batterijen richting Mexican Border. Niet dadelijk de grens over in Houlton NB maar via Quebec en dwars door Ontario, over de Blue Water Bridge in Michigan de US binnen, richting zuiden. Op die manier ligt Laredo TX gerust 4250 KM van Hartland.NB!


Voorafgaand enkele dagen in the Maritimes rondcrossen plus een 60 MPH trage truck sturend blijkt dit nog zuur op te breken want op goed 5 rij-uren van mijn klant ontwaak ik vanmorgen (= dinsdag) met nul zero nada beschikbare werk tijd (ik ken er eentje op Nanaimo BC die nu weer plat gaat van't lachen...). Om middarnacht krijg ik opnieuw Recap-uren van voor acht dagen ter beschikking doch ik stelde mijn Fleet Support Specialist alvast voor om hier en nu mijn 34 uren reset te maken en op die manier ongeveer zes uren later dan voorzien bij zijn klant aan te komen. Reset maken moet ik toch, het is dan alleen te hopen dat ze op US Dispatch tijdig een retourvrachtje kunnen organiseren.

Mogelijkheid tot Barbeknoeien op de Parkings.


Gelukkig is de hemel hier vanmorgen nog betrokken met maar 33 graadjes zon. De parking bij de plaatselijke Flying J on south bound stond gisterenavond eivol en dus reed ik al toverend 5 Mi verder naar een in aanbouw zijnde Valero truckstop (met nagenoeg lege parking) waar ik kon slapen. Gezien er daar nog geen douches of restaurant beschikbaar waren heb ik Black Volvet zo'n 3 Mi terug gedraaid naar de Pilot on north bound (en dat allemaal binnen de magische afstand van 10 Mi !). Hier kan ik -maast bloggen- in de tussentijd ook gezond eten en m'n was en plas doen.

Texarkana

 selfish 

Voor $ 5 verkochten ze mij 24 Hrs Wifi. Wordt dus vast nog vervolgd.