Pagina's

zondag 27 oktober 2013

All Hallows' Eve.


Halloween, tijd om even te griezelen...

Malmedy (BE).
Rond deze tijd zit het Halloween Custom Run weekend er voor de BSCA Streetcruisers weer bijna op. Da's de traditionele afsluiter van de outdoor meetings in land B. Ben benieuwd naar reacties, foto's,... Maar wegens technische problemen is er momenteel niet veel te zien op http://www.bsca.be/.

Moncton (NB).
Hier @ the farm strompelt er tijdelijk eentje rond welke niet zou misstaan in een griezelfilm. De vriend van Roxy (welke Dani's kamer bewoont) is namelijk pas uit de kliniek ontslagen na een zwaar verkeersongeval en hij ziet er echt creepy uit.
Er waren gisterenavond enkele vriendinnen op bezoek bij Roxy en tijdens het roken op 't balkon hadden zij 4 coyote-puppies en een groter exemplaar opgemerkt, op jacht rondom the farm. Dat kwamen ze in de keuken melden, net op het moment dat gastvrouw Nancy ons warme avondeten aan 't opgedienen was. Gans de lawaaierige bende naar buiten, voorzien van zak- en andere lampen, en effectief, de coyotes liepen via kippenhok en paardenstal terug richting donker bos. Op het moment dat ik als eerste de keuken weer binnenkom kijken de 2 achtergebleven honden mij heel onschuldig aan terwijl de steaks deskundig en proper van onze borden waren verdwenen... De bloemkool en petatten lusten ze kennelijk niet.
Conclusie : een makkelijke prooi heeft steeds bescherming nodig!

Coyote... ugly.

Voor het overige zorgen kleuurijke tafereeltjes met pompoenen, allerhande landbouwtuig, stropoppen en de bijhorende verlichting voor de nodige sfeer, aan huizen, straten en soms hele buurten.



Van over La Naudiere (bij Katty & Rik) schuift natte sneeuw en verder oostwaarts zachte regen (gemeld door Valere, in Hartland) richting eilanden. Het is dus echt herfst mannekes!
De aanvoer van quads naar een hier dichtbij gelegen open plek aan het bos doet me vermoeden dat dit aangenaam crossweer moet zijn. Straks keren ze allen euh afgeput en uitgemat als heuse moddermonsters huiswaarts.
En ik, ik zit nu officieel in mijn -twee weken- opzegperiode en wacht geduldig op een volgende opdracht van Central en of Moncton Dispatch...