Pagina's

zaterdag 19 april 2014

Zaaalig Paaasen!


Lang weekend... en traditioneel de opener voor het nieuwe custom car -out door- meetingseizoen, naar goede gewoonte georganiseerd door de BSCA-Streetcruisers. Dit jaar voor 't eerst in Geel.
Plankzeil voor meer info naar http://www.bsca.be/ en ga vooal eens ter plaatse.

Door de Appalachian mountains.

Morgenochtend in alle vroegte bij Houlton ME de grens over voor een rustig ritje naar Bethlehem PA, een 1100 km hier vandaan. De fritjes mogen er pas maandag om vier uur uit.
Las trouwens net in Today's Trucking dat Day & Ross in 2013 de vierde plaats in de Top 100 van Canada's grootste transportbedrijven bekleedt. Ze / we hebben in elk geval meer werk dan een jaar geleden, rond deze periode, en da's wat telt!
Heb de voorbije dagen door de Maritimes liggen lopen kachelen en dat was best genietbaar. Alleen hebben ze hier nu op veel plaatsen te kampen met overstromingen als gevolg van een combinatie van dooi en regen. De grond is nog bevroren en neemt dus amper water op...
De lifters en fietsers zijn terug van weggeweest en in de bermen langs de Highways zorgen vrijwilligers dat het zwerfvuil opgeruimd raakt.


Met de nieuwe moose bumper voorop Black Volvet lijkt het of de wilde beesten meer afstand houden. Ben kerjeus of ik de paashaas zal gaan tegen komen...

Herten... heel dichtbij!


Intussen is er weer een nieuwe planeet ontdekt?!
Straf, want terwijl men naar de mars vliegt of op de maan landt is het blijkbaar nog niet mogelijk om lekkere sigaretten uit te dokteren welke naar kip met compote smaken en opnieuw haar op mijn scalp laten groeien. Doh!


French Fry Capital of the World.

13 Km Confederation Bridge, naar PEI.
The Farm, gezien vanaf de Trans Canada Hwy.


En nu, met z'n allen eitjes leggen!!  LoL