Pagina's

woensdag 11 december 2013

9000 km later, @ the farm

Ben dus aan een -lange- reset bezig terwijl zwarte Pete onder andere een nieuw stuurhuis aangemeten krijgt, hier bij Atlantic Peterbilt (http://www.athomeontheroad.ca/ ). De totale rit duurde iets over de 9000 Km., met een wisselend klimaat.
Was nog net op tijd terug in Moncton om samen met Luc driver Valere naar de vlieghaven te brengen en uit te wuiven. Onze goeie vriend is op zijn minst gezegd nogal behoorlijk gestresseerd vertrokken, gezien onze opdrachtgever hem tot op de laatste minuut "gebruikt" heeft.
Geniet van je vakantie maat!

Deze voormiddag kwam m'n boss Bjorn op zakelijk bezoek @ the farm (heeft er op zijn verjaardag een nieuwe Volvo VNL 780 bij!) en na de noen was het buiten zonnig genoeg om gastvrouw Nancy haar wagen op winterbanden te zetten en wat te ravotten met de honden.
Zien da'k morgen de tractor aan de praat krijg om hier en daar plaats te ruimen voor de sneeuwbergen, welke binnenkort gaan ontstaan telkens de oprit sneeuwvrij gemaakt wordt.

Voor Luc en mijzelf zal het nu doorwerken zijn tot het eind van 't jaar. En blijkbaar is er veel werk want vorige nacht belde Central Dispatch me nog uit bed en later deze middag hing mijn Fleet Support Specialist aan de lijn om me op de baan te krijgen. Over goede communicatie gesproken...
Master Luke is net een paar uur vertrokken, richting US en ik verwacht morgenavond hetzelfde te kunnen doen. Valere die heeft zijn HotSpot even (?) niet nodig en dus mag ik zijn Verizon toestelletje de komende weken aan de tand voelen (lees : internet in de US). Thanks mate!

Het wordt -14 graadjes vannacht, brrrrr.