Pagina's

woensdag 6 maart 2013

Winter?

Woensdagochtend 6 maart en zo te zien hebben de sneeuwploegen goed werk geleverd. Het verkeer rijdt redelijk vlot, na de sneeuwstorm van gisteren namiddag en avond. Onderweg lagen minstens 15 luxewagens zachtjes in de middenberm op de hulpdiensten te wachten. Onder hen ook een plaatselijke Sheriff met z'n Dodge Charger en een heuse Datsun 260 Z (was destijds niet te kloppen in de -jawel- Safari Rally...).
Het was sukkelen en ik raakte door m'n rij-uren. Gelukkig heb hier vannacht nog een slaapplaatsje gevonden bij een kleine en overvolle Pilot Truckstop, net buiten Indianapolis, in Indiana.

Het lossen heeft erg lang geduurd daar in Lenexa maar ik kon 5 uur vroeger dan gepland terugladen aan de noordkant van Kansas City, amper een half uur rijden van mekaar.
De hemel trok ondertussen dicht en de wind ging serieus waaien. Een groot verschil met de + 6 graden C van maandagnamiddag!
Ben nu alweer onderweg om donderdag late namiddag te gaan lossen in Toronto. Van daar kan het weer alle windrichtingen uit.
Ik hou jullie op de hoogte...

Nu eerst -SUBWAY- tijd voor ontbijt ! De shake zal voor strakskes zijn...