Pagina's

zaterdag 13 juli 2013

Op den brommer...


... ofte Easy Rider?
Want in veel Amerikaanse staten is veiligheidskleding of een helm -dragen- niet verplicht.
Er zijn hier ook veel meer lady-bikers en 65+'ers  met een dik machien tussen hun benen onderweg, dan wij in de Lage Landen gewoon zijn.  (**)
En trikes, ongelofeloos !
Side cars bollen er in verhouding dan weer weinig. Ik zou me ook niet geroepen voelen om met m'n kont op enkele centimeters boven het wegdek te scheuren, en dan nog wel in zo'n omgekeerde kinderkoets...





In een file of bij stilstaand verkeer zal je hier ook nergens een moto of moto's tussen de rijen wachtende voertuigen door zien rijden. Ze blijven gewoon op hun plaats in de rij mee aanschuiven, weer of geen weer...

Afkoelen in de regen...
Lekker zwoel, 38 graden warm, wit topje, super kort zwart shortje en rode cowboylaarsjes. Ladies die uitwaaien op de moto. En ze zijn er hoor...  Hmmmmm!!

"Korte shortjes = lange benen"... doet me denken aan een oud Chinees spreekwoord...
Vrij vertaald :  "Hoge bomen = lange planken" (of zoiets?)

(**)  Drivin' ladies : ook minder beroepsmatig komt men ze hier vaak tegen, aan het stuur van een dikke pickup truck met 6m lange dubbelassige paardentrailer of met zo'n reuze-camper en al. Niet verkrampt met de borsten tegen het stuur aan, maar lekker relaxed (alsof ze net door mij gemasseerd werden), pizza etend, textend of met een liters grote frisdrank in de hand.
I like it!