Pagina's

vrijdag 14 juni 2013

Week 24 vangt aan...


De nieuwe werkweek komt maar traag op gang. Pas maandag late namiddag verlaat ik de Moncton yard met een lege reefer (spiksplinternieuw, stond op de truckshow...), richting Hartland. Nadat ik dan mijn rijdend nest heb opgehaald @ Brian's Shop kan ik rond middernacht aanzetten voor een McCainritje naar Malvern in Pennsylvania. Raar, er mag daar pas woensdagnamiddag gelost worden en donderdagochtend zou ik dan een lichte vracht McCain pizza's terugladen in New Jersey om vrijdag de trailer in onze Brampton yard te droppen. Gelukkig word ik vroeger gelost en heeft McCain in Lodi mij woensdag nog kunnen laden zodat ik donderdagnoen alweer op de yard in Brampton sta (ik word per mile betaald, remember?!?!).
Allemaal voor niks want het is nu vrijdagnamiddag en ik wacht nogsteeds op vracht, en ik niet alleen... Maat T.B. (lees tiebie) is net nog wezen shoppen bij de Europese (Poolse) winkel / warme bakker en nodigt me uit. Dat belooft veeeel eten en veeeel goede raad !


Intussen bericht mijn Fleet Support Specialist dat een reefer frietjes uit de Montreal yard (ook daar staan chauffeurs te niksen...) naar Toronto overgebracht wordt welke ik dan westwaarts naar Portage La Prairie in Manitoba kan trekken, goed voor alweer 2150 Km. Benieuwd of dit plannetje werkt want de zware 3-asser wordt hier pas rond 20 uur verwacht en er dient binnen exact 48 uren al geleverd...




Als alles meezit landen mijn goeie vrienden Rick & Katty vandaag in Montreal! Nog een fijn koppel Hallenaren met ruime Canada-ervaring erbij.
Het moet mooi thuis-komen zijn, in de streek van La Naudiere.
Ben Kerjeus naar nieuws van hen!!