Pagina's

donderdag 12 juni 2014

Tourist.


Een eerder kort maak krachtig verblijf in het immer zonnige Belgenland.

Enkele dagen logeren in't ouderlijke huis. Planning. Her en der familie en vrienden ambeteren. Voorrang van rechts. In't middelpunt van de belangstelling. Markt in Ternat en heerlijke vlaai. Drukkende drukte. Haast overal Sinksenkermis. Aangenaam barbeknoeien bij Sien en Steve. De alom tegenwoordige Rode Duivels gekte trotseren. Canadiens Rik en Katty ontmoeten in Halle. Met de ex-buren een terrasje doen en dan naar aanschuivende ex-collega's van De Lijn wuiven. Bakken en braden, letterlijk en figuurlijk. Gelukkig nooit "echte" hagelbollen gezien. Vanscanadadrive promoten. Op de stoel folterbank bij mijn euh kinky tandarts. De laatste koppel dagen logerend in de camper van en bij Enjoy. Markt in Halle en lekkere mattetaartjes. Amper een (lees: 1) mug tegengekomen.
De foto's... euh vergeten...
De regeringsvorming... volgt later...

Door al dat uit-eten kom ik hier straks vetter dan in de Canada en door al dat vele tetteren en de drukte is m'n keel weer gaan ontsteken. Hoog tijd dus om opnieuw de uitgestrektheid, de rust en de natuur gaan op te zoeken.

Hou ons goed in de gaten want wij vliegen op vrijdag de dertiende retour Montreal!
Spannend... 't wordt nog volle maan ook!



Een vedette, is een persoon die zijn hele leven hard werkt om bekend te geraken, en dan een donkere bril opzet om niet herkend te worden.