Pagina's

zondag 4 mei 2014

Portage La Prairie...


... in Manitoba. 's Werelds aardbeienhoofdstad. Een groot dorp langs de Transcanada Highway, net in het midden tussen de provincies Saskatchewan en Ontario. Er zijn hier bijvoorbeeld twee grote frietfabrikanten gevestigd en het plaatsje is ook erg gekend bij treinspotters. De lijnen van 's lands twee grootste spoorwegbedrijven ontmoeten mekaar hier. Machtige toeterende treinen genoeg dus!



Vandaag 0 lading voor mij en dus gezellig "aapjes kijken" bij de plaatselijke Walmart. Toen ik vanmorgen de trailer dropte was het verdorie nog gevroren, maar eens de zon zich goed en wel had opgesteld leek het wel afgesproken spel : het landschap vult zich met dames in stretchpants en venten in bermudas en op flipflops. Komt dat zien, komt dat zien!!

Enfin, heb intussen toch een ritje naar Calgary kunnen regelen met Western dispatch. Morgen maandag 4 am hier aanpikken om dinsdag 4 am en goed 1250 Km verder te droppen in onze CLG yard. De kans is dus niet onbestaande dat de drie spitsbroeders ginder ergens samen aan een ontbijttafel belanden, noem het dan de bermuda triangel of zo. Tof vooruitzicht!!